Tips voor goedkoop verhuizen

Of je nou eindelijk uit huis gaat of wanneer je een nieuw huis of appartement hebt gekocht, verhuizen is super spannend en leuk. Verhuizen kost ook veel geld en tijd. Een nieuw huis of appartement kopen is geen kleine aankoop en er moet goed over nagedacht worden. Hoe kan je zo goedkoop mogelijk een huis of appartement krijgen die aan jouw wensen voldoet? Na het kopen van een nieuw huis of appartement, hoe kan je zoveel mogelijk geld besparen aan het verbouwen of nieuwe interieur kopen? In dit artikelen gaan we al deze vragen beantwoorden en je een aantal tips geven over hoe je goedkoop kan verhuizen.

Een makelaar

We hebben allemaal wel eens eerder gehoord van een makelaar. Een makelaar is zeker aan te raden als je gaat verhuizen. Je hebt allerlei verschillende makelaars maar de 2 meest relevante makelaars voor het verkopen en aankopen van een huis of appartement zijn de aankoop en verkoop makelaars. De verkoopmakelaar helpt je met het verkopen van je woning, wat natuurlijk wel zo handig is. Een aankoopmakelaar helpt je bij het aanschaffen van een nieuwe woning. De makelaar brengt jouw woonwensen in kaart, zoekt een aantal woning uit die hieraan voldoen, regelt de bezichtigingen en probeert te onderhandelen met de verkopers zodat jij voor een leuke en zo goedkoop mogelijke prijs de woning kan kopen. Als dit klinkt als iets voor jou, dan kan je terecht bij bijvoorbeeld een makelaar in Roosendaal. Een makelaar kan je dus erg helpen met zo goedkoop mogelijk een nieuwe woning kopen, dit kan toch flink nog wat euro┬┤s besparen. 

Zelf doen

Probeer zoveel mogelijk zelf te doen. Er zijn veel dingen die je zelf kan ondernemen, je kan ook waarschijnlijk meer dan dat je zelf denkt. Het monteren van meubels is bijvoorbeeld vaak niet zo moeilijk als het eruitziet. Er zijn nog veel meer dingen die je zelf kan ondernemen. Je kan zelf behangen of de muren verven, dit bespaart al gelijk veel geld en is niet heel moeilijk. Als je toch liever een vakman heeft die de klussen uitvoert, maar je wilt wel geld wilt besparen. Dan kan je de vakman helpen met de werkzaamheden. Vraag van te voren naar dat een mogelijkheid is want niet overal is het een optie.

Verhuisbedrijf of zelf doen

Je kan ook geld besparen door zelf alles te verhuizen, ook kan je de hulp van familie en vrienden vragen. Als je er toch wel voor kiest om een verhuisbedrijf in te huren let dan op de dag. Vaak is een verhuisbedrijf doordeweeks namelijk goedkoper.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *