Panasonic Zonnepanelen kennen een erg rijke historie

Als u investeert in nieuwe zonnepanelen voor bij u op het dak, dan gaat u natuurlijk graag voor een kwalitatief goed merk. Panasonic Zonnepanelen kennen een erg rijke historie. De zonnepanelen vinden namelijk hun oorsprong in 1975. In dat jaar begon SANYO met het ontwikkelen van zonnepanelen op basis van amorf silicium. De naamsverandering naar Panasonic vond plaats in het jaar 2012. Tot op de dag van vandaag heeft het merk al meer dan 3 miljoen zonnepanelen verkocht.

U profiteert van een erg hoog rendement als u kiest voor Panasonic Zonnepanelen

Door te kiezen voor de beste Panasonic Zonnepanelen, profiteert u altijd van een erg hoog rendement, nu en ook in de toekomst. De panelen kunnen namelijk enorm veel energie op het dak opwekken. Ook ontvangt u altijd een erg handige app, die u kunt bekijken via een laptop, een tablet of een smartphone. Op deze manier ziet u waar dan ook altijd hoeveel energie u precies op heeft gewekt. En dat is natuurlijk wel zo leuk om te weten.

Maak kennis met de HIIT technologie als u kiest voor Panasonic Zonnepanelen

Wist u dat Panasonic voor de zonnepanelen gebruikmaakt van een HIT technologie? Hierdoor wordt er standaard een dunne laag amorf silicum aan de buitenzijden van de zonnecollector aangebracht. Dit betekent dat er minder snel elektronen verloren gaan en dat het zonlicht beter kan worden weerkaatst. Op deze manier gaat er ook minder instraling verloren.

Zonnepanelen zorgen voor een erg lange levensduur

Zonnepanelen staan vandaag de dag bekend om de erg lange levensduur. Hierdoor geniet u voor een erg lange tijd van het opwekken van eigen energie. Daarnaast kunt u ook in aanmerking komen voor een aantal aantrekkelijke subsidies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *