Gegarandeerd de laagste prijzen bij EasySwitch.nl

Als je op zoek bent naar een goede vergelijkingssite, dan is EasySwitch.nl een uitstekende optie. Bij hen vergelijk je energiecontracten, verzekeringen en telecomcontracten en dat op een onafhankelijke en betrouwbare manier. Door dit elk jaar te doen bespaar je honderden euro’s en houd je al je contracten actueel en relevant. In een jaar kan er veel veranderen, zowel in jouw situatie als op de markt. Een ander voordeel van EasySwitch.nl is dat ze altijd de laagste prijzen garanderen. En de prijzen die ze dan aanbieden zijn ook 100% volledig.

EasySwitch.nl: gegarandeerd de laagste prijs

Een vergelijking voer je uit om de beste deal te vinden. Dat betekent dat je het contract aanwijst dat het beste aansluit bij je wensen en dat voor de beste prijs. EasySwitch garandeert je dat je bij hen altijd de laagste prijzen te zien krijgt. Mocht je toch een goedkopere aanbieding vinden ergens anders, dan zorgen ze voor een vergoeding van het verschil. Deze garantie is voor jou als consument bijzonder handig, want daardoor heb je aan één vergelijkingssite genoeg.

De prijzen zijn 100% volledig

Een andere garantie die je van EasySwitch.nl krijgt is dat de prijzen die je te zien krijgt volledig zijn. Er is dus geen sprake van onverwachte extra kosten nadat je een keuze hebt gemaakt. De prijs die je ziet in het overzicht van resultaten is de prijs die je uiteindelijk ook exact betaalt. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, krijg je van EasySwitch.nl een bevestiging van het bedrag dat je overeen bent gekomen. Deze bevestiging gebruik je als je vermoedt dat er iets verkeerd gaat. Je krijgt overigens 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen. Tijdens deze 14 dagen kun je het nog gratis afzeggen.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Een ander groot voordeel van EasySwitch.nl is dat ze volledig onafhankelijk en dus betrouwbaar zijn. Onafhankelijkheid is bij vergelijkingssites een belangrijk punt, want dan weet je dat de resultaten op een objectieve manier worden gepresenteerd. Bij EasySwitch wordt op de home page al duidelijk aangegeven hoe ze hun geld verdienen en dat deze regeling per aanbieder hetzelfde is. De resultaten die je ziet worden daarom gepresenteerd op prijs of met een andere sortering als jij dat aangeeft. EasySwitch.nl heeft uiteraard baat bij je overstap, maar het maakt ze niet uit naar welke aanbieder je overstapt. Deze onafhankelijkheid is helaas bij vergelijkingssites nog niet altijd gegarandeerd.

Bekijk hier het energiemaatschappijen overzicht!

Overstappen met EasySwitch

Het is dus een goed idee om je jaarlijkse vergelijkingen bij EasySwitch.nl uit te voeren, want zij zullen je een compleet overzicht laten zien van de laagste prijzen van dit moment. EasySwitch doet meer voor haar klanten dan het aanbieden van resultaten alleen. Ze helpen je bij de overstap en zeggen je oude contract op, ze houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van energie en ze sturen je een bericht als het weer tijd is om een vergelijking uit te voeren. Ga daarom nu naar EasySwitch.nl en ontdek in een paar minuten hoeveel geld jij op je contracten kunt besparen dit jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *